Åderbråcksklinik Stockholm

På vår åderbråcksklinik i Stockholm finns kunnig och erfaren personal som endast arbetar med att ta bort åderbråck. Vi hjälper dig med behandling av åderbråck och ådernät. Har du funderat på att göra en åderbråcksbehandling i Stockholm är du välkommen till oss på Åderbråckskliniken.

Vanligaste anledning till att ta bort åderbråck är av kosmetiska skäl. Orsaken till att man vill ta bort åderbråck kan även ha funktionella eller medicinska besvär.

Våra erfarna specialister inom kärlkirurgi kan ta bort åderbråck och ådernät. Våra behandlingar är effektiva och skonsamma och anpassas efter just dina behov.

Boka konsultation

För oss är det viktigt att du som patient känner dig trygg i vår kompetens som vårdgivare och blir nöjd med resultatet. Första steget i din behandling är att du bokar in en konsultation med en specialist i allmänkirurgi och kärlkirurgi hos oss. Under första konsultationen utförs ett ultraljud (duplex) som möjliggör val av behandlingsmetod. Vid önskemål kan datum för operation bokas.

Om Åderbråckskliniken Stockholm

Stockholm åderbråcksklinik finns vid Sophiahemmets sjukhus, kirurgkliniken hus O. Sophiahemmets sjukhus är ett av Sveriges äldsta privata sjukhus som invigdes redan år 1889. På Sophiahemmet bedrivs det högskola, forskning och sjukvård. Här finns det många olika specialistkliniker, bl.a. Ortopediskt center, Stockholms ögonklinik, och Bariatric center (övervikts kirurgi med titthåls teknik). En restaurang och två caféer finns inom sjukhusområdet.

Klinikens rutinerade medarbetare har patientens bästa i fokus och klinken är fullt utrustad för modern vård i trygg miljö.

Har du en privat sjukvårdsförsäkring kontaktar du ditt försäkringsbolag som bokar tid hos oss. Om du inte har en privat sjukvårdsförsäkring och vill betala själv, kontaktar du oss på mottagningen för mer information och tidsbokning. Operations- och vårdkostnader för åderbråck omfattas inte av vårdavtal.

Sophiahemmet ligger i centrala Stockholm. Kommunikationerna hit är goda med tunnelbana till Tekniska Högskolan (röd linje 14 från T-centralen mot Mörby Centrum) alternativt Roslagsbanan eller buss till Östra Station.

Åderbråcksklinik Stockholm