Åderbråcksklinik Stockholm

På vår åderbråcksklinik i Stockholm finns kunnig och erfaren personal som endast arbetar med att ta bort åderbråck. Vi hjälper dig med behandling av åderbråck och ådernät. Har du funderat på att göra en åderbråcksbehandling i Stockholm är du välkommen till oss på Åderbråckskliniken.

Vanligaste anledning till att ta bort åderbråck är av kosmetiska skäl. Orsaken till att man vill ta bort åderbråck kan även ha funktionella eller medicinska besvär. Våra erfarna specialister inom kärlkirurgi kan ta bort åderbråck och ådernät. Våra behandlingar är effektiva och skonsamma och anpassas efter just dina behov.

Boka konsultation

För oss är det viktigt att du som patient känner dig trygg i vår kompetens som vårdgivare och blir nöjd med resultatet. Första steget i din behandling är att du bokar in en konsultation med en specialist i allmänkirurgi och kärlkirurgi hos oss. Under första konsultationen utförs ett ultraljud (duplex) som möjliggör val av behandlingsmetod. Vid önskemål kan datum för operation bokas. Ett återbesök med ultraljudsundersökning bokas för att säkerställa ett perfekt resultat och att du är nöjd

Om åderbråck

Åderbråck är en mycket vanligt förekommande åkomma som drabbar ungefär en tredjedel av befolkningen någon gång under livet. Åderbråck är oftast ofarligt, men kan ibland orsaka obehag och leda till symtom som kräver vård. 

Läs mer om åderbråck.

Våra metoder

Det finns många tillgängliga metoder för att för att behandla åderbråck som alla är smärtfria och säkraMan behöver sällan sjukskriva sig någon längre period, och endast lokalbedövning används. 

Läs mer om att operera åderbråck

Om Åderbråckskliniken Stockholm

Stockholm åderbråcksklinik finns vid Sophiahemmets sjukhus, kirurgkliniken hus O. Sophiahemmets sjukhus är ett av Sveriges äldsta privata sjukhus som invigdes redan år 1889. På Sophiahemmet bedrivs det högskola, forskning och sjukvård. Här finns det många olika specialistkliniker, bl.a. Ortopediskt center, Stockholms ögonklinik, och Bariatric center (övervikts kirurgi med titthåls teknik). En restaurang och två caféer finns inom sjukhusområdet.

Kirurg och patiens som samtalar
“Hela processen gick smidigt och jag blev positivt överraskad av deras superba service. Idag kan jag deklarera mig som helt fri från åderbrock”.
– Maria
"Jag har berättat för alla hur duktig du och Lena är och hur mysigt jag hade det hos er! Stor kram från en supernöjd patient"
- Mimmi
Tack snälla för allt, ni är guld värda!
- Suzanne
Föregående
Nästa

Är du redo att bli fri från dina åderbråck? Boka en första konsultation så kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa just dig!